Nieuwsberichten

Onze winkel is ondanks de Corona wel gewoon geopend.

LET OP! Magazijn en Werkplaats zijn niet vrij toegankelijk voor klanten.

Daarbij zijn onze openingstijden nu gewijzigd.

DI t/m VR 10:00-17:00

Zaterdag   10:00-16:30

Contactgegevens

P. Poot Tweewielers

Grootdorp 47
5815 AC  Merselo (bij Venray)

 

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: +31 (0)478-546482
fax: +31 (0)478-546254
KvK: Venlo 12022014
BTW-nr: NL 806 604 633 B01

Onze merken

Projecten

Opel Kadett C Caravan

Opel Kadett C CaraVan (station).

 

Wij treffen een persoon tijdens een Opel evenement voor bij de entree met een betreurd gezicht.

Na wat gepraat te hebben met hem bleek dat hij was gestrand op het evenement en dat zijn auto niet meer wilde starten. Dit bleek nadat de nodige liefhebbers met hem hadden gekeken te komen door een vastgelopen motor.

Het vervelende was dat de eigenaar de auto nog maar pas in zijn bezit had. Hij had deze bij een niet verder te noemen bedrijf gekocht die "gespecialiseerd" was in eerlijke Opel oldtimers. De verkopende partij wou niks weten van Garantie. Reparatie was mogelijk maar dan moest de eigenaar ook geld bijleggen en ervoor zorgen dat de auto bij hem kwam.

Helaas was dit voor deze persoon niet snel te realiseren en wij boden hem dan ook aan om de auto te laten staan zodat wij deze mee zouden nemen naar de werkplaats.

Wij waren daar met een Kadett die we gebruiken voor de sprintwedstrijden en hadden dan ook een autoambulance bij. We waren overheen gekomen dat de motor in Merselo vervangen zou worden en dat hij de auto weer op kwam halen.

Wat we allemaal aantroffen bij demontage van de oude motor baarde ons wel zorgen.

De vliegwiel bouten die normaal met Torx bouten vastzitten waar voorzien van keurig lasslak. Blijkbaar hadden ze op de bouten moeren gelast zodat het vliegwiel gedemonteerd kon worden zonder daarvoor een speciale dop aan te schaffen. Gelukkig konden wij de passende sleutel nog wel gebruiken. Zo kwamen tijdens de demontage wel meerdere "oplossingen" tegen die niet bepaald getuigde van vakmanschap.

Hierop hadden wij dan ook besloten om de GEHELE auto na te kijken voor een complete inspectie. Deze inspectie was niet in opdracht van de klant maar wij vonden dit wel noodzakelijk en hebben dit dan ook uit service gedaan.

We hebben voor de klant een rapport opgesteld wat bestond uit 38 punten die ons ZEER ERNSTIGE zorgen baarde.

Na overleg van het rapport aan de klant bleek dat deze de auto gekocht had voor een behoorlijke som geld en dat de gehele carrosserie roestvrij zou zijn.

Als u de foto's bekijkt in de fotogalerij kunt u dit zelf eens nagaan of dit terecht is.........

De eigenaar is begonnen aan de restauratie en die is inmiddels afgerond.

Kadett Station